Sommarplaner m.m

Heeeej!


Vart har jag hållit hus då? Skolan har tagit all min tid den senaste tiden och jag är så skoltrött just nu alltså. Är bara ca 2 mån kvar men känns långt just nu. Jaja, jag överlever. 

Har förresten fått världens bästa nyheter om sommaren! Shusan kommer hit på besök! 2 år sedan vi sågs. Ska bli så jäkla underbart att få krama om denna fantastiska tjej och få visa henne mitt hemland. Kommer bli grymt! Är så tacksam och glad. Därför längtar jag ihjäl mig efter sommaren nu!! 

Ska också på arbetsintervju på tors. Får se hur det går! Förhoppningsvis går det bra så jag kan få jobba lite i sommar också. Förra sommaren blev ju inte så lyckad pga min tarm så jag ser fram emot denna sommaren som jag hoppas blir mycket mer produktiv och aktiv, men rädslan för ett nytt skov ligger alltid och gnager i bakhuvudet. Jag kan ju dock inte planera mitt liv utefter sen risken utan jag planerar så som jag vill och sedan får man lösa det på bästa sätt om jag skulle bli sjuk. Ska jag begränsa mig för att något KAN hända blir ju livet sjukt tråkigt. 

Fyllde också år för två dagar sedan så nu har man gått och blivit 24 år! Firades genom att äta på Pinchos, vilket var väldigt trevligt och gott, rekommenderas!

Ska skriva fortsättning på min sjukdomshistoria också men det får bli en annan dag för nu ska jag läsa om etik.

Ha en underbar dag! ☺  


Kommentarer
Linnea säger:

Yay, nytt inlägg! Vad kul att ni äntligen får träffas igen, och vad var det för jobb du sökte?

Svar: Ja, ska bli superkul! Jag har sökt ett jobb som fastighetsinventetare. Man ska typ kolla så fastigheter är lämpliga för tex. personer som har rullstol/inte kan gå i trappor, om bostaden går att anpassa efter speciella behov osv.
Josefine

2017-03-24 | 12:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: