Oktober

Linnea saknade blogginlägg från mig så jag tänkte jag skulle uppfylla hennes önskan :) 

Skolan rullar på och termin 2 på Socionomonprogrammet har nu börjat. Just nu läser vi om utvecklingspsykologi, kriser och familjesystem. Det är en väldigt intressant kurs tycker jag och jag känner att jag har en hel del förkunskaper vilket gör det lättare, har kunnat chilla lite mer då jag redan kan en del grejer, vilket är väldigt skönt. Samtidigt har det varit utmanade då jag tycker det är jobbigt att vara i skolan eller ute någonstans över huvud taget pga. min sjukdom. Jag är dock bestämd med att den inte ska få stoppa mig från att leva mitt liv och jag vet att mycket också sitter i huvudet, så jag jobbar med det. Det jobbiga är också denna extrema trötthet. Det är inte klokt hur trött jag är. Behöver sova 10 timmar varje natt för att ens fungera. I natt sov jag 11 och känner mig ändå som en zombie. Inflammationen tar på krafterna och leder även till ledvärk ibland. Saknar den energin jag hade förut. Känner mig som en gamling redan, haha. Jag undrar seriöst om jag någonsin kommer orka med ett heltidsjobb. 3 timmars föreläsning räcker gott och väl, då känner jag mig redo att åka hem och vila. Jag ska verkligen försöka göra någonting åt tröttheten, börja röra på mig mer och äta bättre, har fått näringsdrycker nu för att jag äter så dåligt. Behöver lägga på mig lite fett så jag slipper frysa i vinter! 
 
Annars gör jag väl inte så mycket. Skola, laga mat och sova är mitt liv just nu, men det känns helt ok ändå. Och så kollar jag på serier så klart, just nu plöjer jag igenom Gossip Girl som jag länge tänkt se, riktigt bra faktiskt! Idol kollar jag också på såklart! Hejar på Rebecka. Zeana gillade jag också, fan att hon åkte ut! 

Delar med mig av lite bilder från den senaste tiden också..
 
Strömstad:
 
 
För några helger sedan hyrde vi stuga på en camping i Strömstad och hade kräftskiva med Christofers familj. 
 
Mariestad:
 
Och en annan helg hade vi släktträff i Mariestad hos min mormors bror och tog in det sista av sommaren.
 
Kommentarer
Linnea säger:

Yes, kul med inlägg!! Väldigt starkt av dig att klara av liv och skola trots sjukdom och trötthet! Sänder dig all styrka jag kan!

Såg ut att vara fina dagar i Strömstad och Mariestad. Jag kollade precis klart Gossip Girl också förresten. Sista säsongen var verkligen bra!

Svar: Tack!! <3
Jaså? Jag har precis börjat på säsong 5 nu så är också klar snart! :)
Josefine

2016-10-12 | 20:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: