Six Flags Great Adventure, New Jersey

Inte så långt från Atlantic City ligger Six Flags Great Adventure. Det är en nöjespark som finns utspridd lite här och där i USA. Just denna park som vi besökte hade även safari, så parkerna skiljer sig lite åt. Vi hade en toppendag och vi valde verkligen en bra dag att åka dit. På morgonen låg dimman tjock över parken och det varnades till och med för att parken kunde stängas p.g.a. vädret då det även förväntades regn. Vi hade redan förbokat biljetter så vi tog chansen och gick in ändå. Det kom aldrig något regn och det var en grymt bra dag att vara där då många hade blivit bortskrämda av vädret så det var knappt några köer ens till värstingbanorna, som annars brukar ha timslånga köer! Så vi var mycket nöjda och glada! 
 
 
 
 
En kängurumamma visade stolt upp sin unge och vi passade på att fota. 

Christofer på väg att åka Bizarro, en av många (hemska) attraktioner han åkte under dagen! 

Christofer blev nöjd då han lyckades få med Johan på King-da-Ka (den höga i bakgrunden och på bilden nedan). Johan förvånade sig själv över detta. Jag stannade på trygga marken. 

King-da-Ka är absolut parkens värstingbana och även världens högsta (åtminstone år 2012, vet ej om det stämmer längre). 
 
Här kan ni få er en åktur i den, på egen risk..

 
Överblick över en del av parken. 
 
Tack för en härlig dag, Six Flags!
Kommentarer
Johan säger:

Ja, det var ju jättebra när det var så lugnt och skönt i parken. Och jo, jag överraskade helt klart mig själv med att åka den där galna berg-o-dal... eller förlåt: berg-o-stup-banan!

Svar: Hahaha, bra namn ;)
Josefine

2016-08-22 | 22:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: