Skola, snö och fredagsnöje

Första veckan utan min vän vid min sida i skolan. Till en början kändes det väldigt ensamt och läskigt, men i slutet av veckan började det kännas bättre. Jag har ätit med Liz och hennes vänner hela veckan. De är så snälla och ser till att jag inte är ensam. Det är otroligt hur många jag lärt känna den senaste månaden. De är så goa allihopa. Alla är latins, hehe. Jag tror helt ärligt att latinamerikaner är de mest positiva människorna på denna jord och de mest kärleksfulla. Har aldrig upplevt något liknande förut. Det är en helt annan kultur än i Sverige. Det känns som att de uppskattar livet mer och är tacksamma för det de har. Jag har lärt mig så mycket av det och det har ändrat min attityd till livet faktiskt. Skit händer alltid runt omkring en och det är inget man kan göra något åt, det är hur man tar det som är det viktiga. 
 
Vad har annars hänt i veckan? Jag fick A på en uppsats i AY-project. Kändes bra! Min lärare uppmuntrade mig att skriva mer i framtiden och hon tycker att mitt skrivsätt är imponerande. Jag har aldrig fått så mycket beröm av en lärare under hela min skolgång i Sverige. Anita är så mycket mer personlig än alla mina lärare jag haft i Sverige. Hon delar med sig av sitt eget liv mer och pratar med oss om mer än bara skoluppgifterna. Hon har varit med om så mycket. Bland annat studerat i Munchen, bott i Prag och rest runt mer i Europa än vad jag har. Anita bryr sig så mycket om oss.
 
 
I tisdags snöade det! Jag var inte så glad, haha. Men det var i alla fall alla från Sydamerika som aldrig sett snö tidigare. Det varade dock bara den dagen. Georgia klarar dock inte av snö eller regn för den delen, så flera lektioner var inställda under veckan, även dagarna efter snön. Det påverkade dock inte mina lektioner så mycket, bara en som blev inställd. Är ganska komiskt för en svensk att höra att det är "Snow Day" och farligt ute på vägarna när snön knappt lägger sig på marken...
 
 
 
 
 
Igår var jag i Lenox Mall tillsammans med Liz, Shusan, Ricardo, Adrian, Carlos och Mariana (nya vänner). Alla är från Venezuela förutom Mariana som kommer från Colombia. Vi hade jättekul då vi spelade Just Dance på Xbox Kinect, till och med jag dansade en gång och det är inte likt mig, haha. Drack även en jättegod smoothie. Efteråt åkte vi till skolan och åt middag och hängde med vänner. Jag, Shusan och Elizabeth försökte lära oss en låt på piano. Har aldrig sett en så tom kafeteria som igår kväll. Kändes nästan lite läskigt när det var så tyst överallt, haha. Liz gick med några vänner och åt på restaurang senare medan jag och Shusan gick hem istället. Vi promenrade från Brookhaven Station i mörkret. Det var mysigt att gå och prata i mörkret, haha. Vi pratade lite om framtiden, att vi inte får glömma bort varandra och att vi hade sådan tur som lärde känna varandra. Blev sentimental och fick nästan lite panik när jag tänkte på att vi snart ska skiljas åt.. Hon har en så stor plats i mitt liv nu och det kommer hon alltid ha även om vi lever på två olika sidor av jorden. 
 
 
Suddig bild från dansen...

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: