If we’d never met, I think I would have known that my life wasn’t complete. And I would have wandered the world in search of you, even if I didn’t know who I was looking for.

Hello! 
 
Teatern i torsdags fick dåligt betyg av mig. Jag och Shusan satt som två frågetecken hela tiden. Vi förstod knappt någonting av vad som sades och då är vi ändå C2.3. Det var urgammal engelska som användes, precis som i originalversionen av Romeo & Julia antar jag och ovanpå det pratade de hur fort som helst. Vi lämnade teatern under en av pauserna för vi kände att det inte tjänade något till att sitta där när vi ändå inte förstod något. Skådespelarna var dock väldigt duktiga. Finns en hel del talangfulla studenter på Oglethorpe. 
 
Annars har jag haft en bra helg. I går var jag och shoppade och åt middag på IKEA med Shusan. Efteråt gick vi på bio. Vi såg The Longest Ride. Den var hur bra som helst! Helt klart en av de bästa filmerna jag sett på länge. Jag vill se den igen, nu, nu, NU! Verkligen en fin historia. Nicholas Sparks är en otrolig författare och filmerna som baseras på hans böcker likaså. Det här var den bästa av dem! Gå och se den om den går på bio i Sverige också. Ni kommer inte bli besvikna. Här är trailern. 
 
 
 
 
Sofia, vi hittade ditt kök på IKEA :)
 
Idag har jag haft en rätt slapp dag. Jag, Liz och Shusan var en sväng till Walmart, annars har ingest speciellt hänt. Har pluggat på de 49 orden jag behöver kunna till ett prov jag har på tisdag. Äntligen sitter allihop! 
 
Snart börjar en ny vecka. Jag känner att jag har så mycket energi trots att jag sov dåligt i natt. Haha, jag hade en mardröm där jag såg en liten flicka som var ett spöke springa runt min säng och jag skrek i drömmen, likaså i verkligheten, haha. Shusan väckte mig och frågade vad som hände. Jag bara, va? Ja, du skrek ju sååååå högt!! Sedan var hon rädd att jag var possessed eller pratade i sömnen när jag svarade. Hahahaha. Jag skrattade ihjäl mig samtidigt som jag var rädd från drömmen... Vi sov i samma säng efter det. Hahahaha. Så många minnen vi skapar här alltså...

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: