Campus och Candler Park

Nu är det söndag igen. Idag kommer det en ny tjej till mitt rum igen. Den här gången från Kina. Jag hoppas hon är snäll, men ärligt talat är jag rätt så trött på nya människor nu. Jag önskar jag kunde få dela rum med Shusan de sista två veckorna i lägenheten. Kan inte fatta det förresten. Om 2 veckor lämnar jag lägenheten! Jag ska bo på hotell sista veckan då Christofer och Johan kommer. Veckan har varit rätt så lugnt men jag har ändå varit superstressad för massa saker. Jag oroar mig för framtiden och det är många förändringar på gång. Jag ska snart lämna mina vänner, åka iväg till massa ställen jag aldrig varit på förut och sedan åka hem till Sverige. Jag är förväntansfull, glad och redo, men samtidigt så jävla rädd, ledsen och inte alls redo. Det är väldigt mycket känslor just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Vi får se hur det går fram över. 
 
 
 
 
 
 
Vad gäller skolan känner jag mig absolut färdig. Är så trött på att gå på lektioner och ha måsten, men däremot kommer jag att sakna att promenera runt på campus. Det är så himla fint, särkilt nu på våren. 

Igår gick jag och Shusan till Candler Park, där vi aldrig hade varit förut. På vägen dit hittade vi denna lilla söta box. Ett mini-bibliotek mitt i ett huskvarter. 

Vi tog en genväg in i parken via en brant sluttning då vi var osäkra på vart riktiga ingången var, haha vi lyckades hamna på en golfbana istället och var livrädda att vi skulle bli träffade av en golfboll...
 
Men sedan lyckades vi hitta parkdelen. 

 
 
 
Jag har fått reda på datumet för Graduation nu. Det är den 8 maj. Jag vet inte varför det är en vecka innan jag slutar. Mycket skumt, måste jag säga, men EF har gjort så tidigare också... Ska bli roligt att äntligen få en sådan där mössa, haha! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: