Pumpkin carving

Halloween närmar sig med stormsteg så idag dekorerade vi pumpor utanför kafeterian. Jag har aldrig gjort det förut så det kändes passande att ta tillfället i akt i landet där Halloween nästan är större än julafton. Jag, Shusan och Roceli gjorde en pumpa tillsammans. Vi provade även på att äta S'mores, vilket innehåller kex, smält marshmallows och choklad. Även det var första gången för mig. Väldigt gott! 
 
 
 
 
 
 
 
Killen till vänster heter Santiago och kommer från Venezuela. Han går i min och Shusans klass och har gjort sedan dag 1. På tal om vår klass så har det skett stora förändringar. Från att ha varit ca 10 stycken är vi nu 17-19 stycken, minns inte exakt. Jag gillar det inte!! Jag älskade vår lilla klass och kände mig väldigt trygg där. Nu känns det som en klass man hade i skolan hemma i Sverige. Man har inte lika stor möjlighet att visa vad man kan för det är så många där som också kan svara och jag känner mig tryggare i mindre grupper. Däremot förändras klassen rätt ofta mer eller mindre då personer kommer och åker hem allteftersom och byter nivåer osv, så jag hoppas att detta bara är tillfälligt. Alla är jättesnälla, det är inte det, men jag vill ha tillbaka lugnet och gemenskapen. 
 
Vi gjorde en EF-pumpa, hehe. 
 
Killen till höger minns jag tyvärr inte namnet på, men han har jag pratat med lite grann tidigare då han har suttit och lyssnat när jag spelat piano. Finns många trevliga studenter här och det är alltid trevligt att samlas i grupp såhär samtidigt som man har någon aktivitet. 
 
Roceli var nöjd med resultatet, även om tänderna blev lite sisådär, haha. Jag tycker vi gjorde det bra för att vara första gången!
 
 
 
Har folk börjat dekorera pumpor hemma i Sverige också?