Grey's Anatomy - Säsong 3

De är läkare, älskare och vänner. Följ med personalen på Seattle Grace Hospital när de inser att det inte finns något enkelt botemedel mot livets alla utmaningar, och att inget val de gör är svart eller vitt. Bildkälla.
 
Bästa avsnittet:  Alla är jättebra, men "Walk on water" (färjeolyckan) är nog ändå mitt favoritavsnitt! Det händer mycket och de är utanför sjukhuset så det är lite annorlunda och spännande.
 
Bästa karaktären: Meredith och Addison får dela på förstaplatsen! Jag tycker om deras personligheter och dessutom är det som händer omkring de det mest intressanta i serien.
 
Sämsta karaktären: Alltså, jag gillar verkligen inte Cristina och har aldrig gjort. Hon är så känslokall, egoistisk och beter sig konstigt i många situationer, tycker jag.
Bästa paret: Derek och Meredith. Äntligen är de tillsammans igen!

Bäst i säsongen: Det bästa jag vet i serier och filmer är när två personer som älskar varandra har varit i från varandra och återförenas. Det blir verkligen inte lyckligare och finare än så, så därför är mitt favoritögonblick när Meredith vaknar upp igen efter det som hände i vattnet och får träffa Derek igen.
 
Sämst i säsongen: Haha, sista avsnittet när Cristina och Preston ska gifta sig och han helt plötsligt ändrar sig med världens sämsta ursäkt dessutom. Riktigt dåligt slut för honom i serien! Synd att han klantade till sig så att han blev sparkad från serien. Jag gillade den karaktären ju! Sedan gillar jag inte riktigt Izzie och George tillsammans, det kändes bara skumt på något sätt. De passar bättre som bästa vänner och det blev ju liksom förstört i och med det, vilket var synd tycker jag. Att Derek och Meredith gör slut (IGEN) vill jag inte ens prata om...

Övriga kommentarer: Säsong 3 är den bästa säsongen hittills, tycker jag. Det händer mycket spännande på sjukhuset och även i karaktärernas privatliv. Det är jättesynd att Addison inte kommer vara med mer nu, men hon har ju en desto större roll i spinoffen Private Practice och hon kommer komma tillbaka till Grey's då och då i alla fall, så det blir nog bra trots allt.
 
Betyg: 5/5

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: