Pretty Little Liars - Säsong 3

Allt må verka vara ”som vanligt” efter det långa sommarlovet, men när skolan börjar igen och den andra årsdagen av Alisons död närmar sig drar det hela ihop sig till en ny chockerande mardröm för Aria, Emily, Hanna och Spencer, trots deras försök att låta det som varit vila. Tjejerna försöker desperat lösa de olycksbådande nya mysterier som utspelar sig för att till sist få reda på sanningen. Bildkälla.

Bästa avsnittet: Ett av de bästa är Halloweenavsnittet! Stackars Aria som blir instängd i en box tillsammans med en död Garret.. Fortfarande, efter hela säsongen, har man inte fått reda på vem som dödade honom, men jag börjar bli orolig att Ezra har något med det att göra. Verkar väldigt konstigt att han var där annars även om han sa att det var en överraskning för Aria... De flesta har ju vid det här laget blivit misstänkta för att vara A, men aldrig han? Hur som helst så hoppas jag att det inte är så heller..

Bästa karaktären: Kan fortfarande inte välja mellan Spencer, Hanna, Aria, Emily, Caleb och 

Sämsta karaktären: 
Mona. Asså usch, fy och blä vad jobbig hon är. Som en fästing som suger sig fast, kliar och vägrar låta en vara ifred. Jag litar inte på henne för fem öre.

Bästa paret: Toby och Spencer är mitt favoritpar denna säsong, även om det blev lite strul där ett tag. Blev knappast orolig när Toby visade sig samarbeta med Mona. Jag bara visste att det var av någon god orsak. Han ville bara skydda den han älskar mest av allt. Däremot förstår jag inte hur han kunde låta det gå så långt med Spencer. Hon fick ju verkligen ett psykiskt sammanbrott som han kunde ha stoppat om han bara hade berättat sanningen!

Bäst i säsongen: 
Intressant storyline och man fick veta lite mer om "The A-team", men mer vill jag veta förstås! Sedan är det så mycket bra musik i PLL. Älskar musik och älskar serien, perfekt kombination då!

Sämst i säsongen: 
Jag gillar verkligen inte att Ezra har en son som han inte visste fanns. Det komplicerar saker och känns bara skumt... Sedan börjar jag bli trött på att se ett par svarta handskar hålla på med något skumt i slutet av varje avsnitt. Jag förstår de aldrig och de är bara helt onödiga för man får inte direkt någon viktig information utav det ändå.
 
Övriga kommentarer: Tjejerna börjar ju fundera över om Alison verkligen är död och det gör jag också. Det har jag gjort länge. Känns verkligen som att det är hon som är hjärnan bakom allt och att hon bara spelar ett riktigt fult spel med Hanna, Spencer, Aria och Emily och även med massa andra också. Hade inte förvånat mig med tanke på allt man fått se att hon har gjort tidigare i sitt liv. För henne verkar alla personer vara spelpjäser som hon utnyttjar för att få allt hon vill ha. 

Säsong 2 och första halvan av 3:an saknade något. Kan inte sätta fingret på vad, men det kändes inte lika intressant att se vidare då i alla fall. Därför blev jag väldigt glad när jag fr.o.m. halloweenavsnittet återfick den fantastiska känslan jag tidigare fått av serien. Back on track igen. Så himla bra! Vill bara se mer och mer. Älskar det! Men nu vill jag faktiskt få reda på lite mer också. Det börjar bli väldigt utdraget även om det är jättebra på samma gång..
 
Betyg: 4,5/5

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: