New Moon

Jobbade ju i onsdags och har gjort det även idag. Imorgon ska jag också jobba (9-16) så det är gött :D Eftersom jag sitter och packar brev hela dagarna får jag samtidigt lyssna på musik, radio osv om jag vill, så jag har laddat in New Moon-ljudboken i min mobil. Idag har jag lyssnat nästan hela dagen på den. Har insett att den boken är väldigt bra! Sist jag läste den gick jag typ i åttan eller nian och jag var inte så superbra på engelska då och jag läste den första gången (och enda gången som jag läst den över huvud taget) på just engelska, så jag tror att jag inte riktigt förstod allt och insåg nog inte hur bra den egentligen är. Det är först nu som jag känner att boken är nog till och med bättre än filmen. Jag ska nog lyssna på Eclipse sen också och se om det blir samma sak med den! Det är förresten jättemysigt att sitta och lyssna samtidigt som man jobbar. Nästan så jag längtar till jobbet imorgon så jag kan fortsätta lyssna :) Jag kan ju lyssna hemma också förstås, men jag koncentrerar mig inte så bra då, eftersom jag gör massa annat samtidigt och glömmer bort att lyssna. Det är omöjligt för mig att bara sitta och lyssna och inte göra nått annat samtidigt, då blir jag så rastlös. Fattar inte varför jag är det nu för tiden. Kanske beror på att jag har varit hemma så mycket de senaste månaderna... 
 
Kommentarer
Karin säger:

Hoppas du kommer komma ihåg något av den sen :P Ditt minne asså, i serier har du glömt allt en säsong senare, förrutom OTH då! Knas! :D Grattis till jobbet förresten :)

Svar: Men åh sluta mobbas! :O Haha. Jag vet inte vad det är med mig. Jag tänker så mycket så jag tänker för lite typ xD Jag tänker på fel saker kanske, hehe.. One Tree Hill minns jag nog för att jag älskar det så himla mycket, plus att det har jag ju sett fler gånger och dessutom med text, vilket jag inte gjort med TVD. Även om jag kan engelska så är det ibland jobbigt att hänga med utan text. TACK!
Josefine

2013-03-09 | 16:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: