Travel is the only thing you can buy that makes you richer

Är hemma från London nu och det kändes skönt att komma tillbaka till Sverige..i typ en dag. Nu är jag redan sugen på att dra ut på nya äventyr! Ska lägga upp fler bilder från resan lite senare, men nu mina vänner ska ni få reda på något som jag lovade att ni skulle få reda på förr eller senare, nämligen mina stora planer framöver. Det är nämligen så att jag i september nästa år kommer att packa min stora resväska, ta med mitt pass och visum och sticka till USA för att plugga där i 9 månader! Anmälan gjordes för ett litet tag sedan så det är verkligen bestämt nu, på allvar. Om jag för några år sedan hade kunnat se in i framtiden och hört mig själv säga något sådant hade jag skrattat ihjäl mig och tänkt: det kommer du aldrig någonsin våga eller ens klara av, men ibland är det bra att saker och ting förändras. Jag känner mig så sjukt taggad inför detta och det ska bli så himla roligt! Leva i en amerikansk familj, bli grym på engelska, träffa människor från hela världen, heja på skolans idrottslag och besöka nya platser är bara några av alla erfarenheter jag kommer att ha efter detta! Åh, det känns så bra. Kanske låter det helt galet, men för mig känns det rätt. Självklart hade det varit bra att utbilda sig i Sverige och bli klar liksom så att man har ett jobb och så, men jag känner att jag är bara ung en gång och om jag ska göra något sådant här är det nu eller aldrig, så resten får helt enkelt vänta. 
 
Skolan jag ska gå på ligger i Atlanta, i delstaten Georgia. Jag ska åka med en organisation som heter EF, som har en egen skola där, men den ligger på Oglethorpe University Campuset, så det blir ändå att man är en del av det universitetet, som är ett riktigt amerikanskt universitet med ca 1000 studenter har jag för mig. 
 
 
Fint, eller hur?
 
Innan jag väl kommer iväg är det massa papper som ska fyllas i och det är ju trots allt mer än ett år kvar, så jag har lång tid kvar tills jag sätter min fot där, men det känns ändå så bra att äntligen ha anmält mig så att jag kan berätta för er! Kommer absolut blogga om förbereldeser osv när det finns något sådant att berätta, men för tillfället lär det väl inte hända så mycket angående detta. Min plan just nu är att jobba, jobba och jobba så mycket det bara går. Då kanske tiden går fortare? 
Kommentarer
Siri säger:

Iiih!! Errmagerrd, grattis! Gud vad spännande :o

Svar: Tack! Visst är det! :)
Josefine

2013-07-31 | 22:47:56
Bloggadress: http://fruktklister.blogspot.com
Anonym säger:

Grymt, så jäkla coolt Jose!! :-D Men tyvärr, tiden går j.....t mycket långsammare när man jobbar...

Svar: Är det Emelie? :P Ja, jo det gör det så länge man inte har ett roligt jobb :)
Josefine

2013-08-01 | 00:02:55
Rasmus säger:

Wow, jag är glad för din skull att du vågar dig på en så stor sak :) Du kommer klara detta och när du väl genomfört detta är det ju inget som kommer skrämma dig längre :)Grattis!

Svar: Åh, tack Rasse! :)
Josefine

2013-08-01 | 13:19:58
Linnea säger:

Åh äntligen är det avslöjat! Jösses vad spännande, kan inte tänka mig nåt som skulle passa dig bättre! Du är så himla modig och stark! Vi kommer sakna dig så himla mycket bara :-(

Svar: Tack Linnea! Kommer sakna dig och resten av gänget otroligt mycket också! Vi får ha en avskedsfest innan jag åker :)
Josefine

2013-08-01 | 16:03:08
Bloggadress: http://linneatrea.blogg.se
saris säger:

Det var jag som skrev om jobbet XD har haft fyra jobb i fyra olika brancher, alla har fått tiden att gå långsammare ;-)

Svar: Jaha xD Hehe, okej..Får helt enkelt stå ut bara då xD
Josefine

2013-08-01 | 23:19:12
Jessika säger:

Åååååh, låter helt underbart! Hade velat göra något liknande i London faktiskt! :O

Svar: Gör det då! :D
Josefine

2013-08-01 | 23:59:41
Bloggadress: http://xjessie.webblogg.se
Linnea säger:

Vad är det du ska plugga förresten? :D

Svar: Jag ska läsa engelska mest, men det blir även någon annan kurs, vet däremot inte vad ännu, kanske något inom film, kanske psykologi. Får se :) Det väljer man längre fram.
Josefine

2013-08-02 | 13:29:42
Bloggadress: http://linneatrea.blogg.se
Cecilia säger:

Åh lyllos dig! Värsta drömmen ju haha :) hoppas du får det jättebra, kommer sakna dig <3

Svar: Tack söta Cicci! Kommer sakna dig också <3 Det suger förresten att vi typ aldrig kommer träffas nu när Mika och Jossan flyttar :(
Josefine

2013-08-03 | 01:12:04
Bloggadress: http://www.nattstad.se/cicciandersson
Cecilia säger:

Jaa eller hur! :( men vi får väl gå på bio nån dag du, jag och mika o jossan typ hehe :)

Svar: Aa :D
Josefine

2013-08-06 | 00:05:56
Bloggadress: http://www.nattstad.se/cicciandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: