Travel is the only thing you can buy that makes you richer

Är hemma från London nu och det kändes skönt att komma tillbaka till Sverige..i typ en dag. Nu är jag redan sugen på att dra ut på nya äventyr! Ska lägga upp fler bilder från resan lite senare, men nu mina vänner ska ni få reda på något som jag lovade att ni skulle få reda på förr eller senare, nämligen mina stora planer framöver. Det är nämligen så att jag i september nästa år kommer att packa min stora resväska, ta med mitt pass och visum och sticka till USA för att plugga där i 9 månader! Anmälan gjordes för ett litet tag sedan så det är verkligen bestämt nu, på allvar. Om jag för några år sedan hade kunnat se in i framtiden och hört mig själv säga något sådant hade jag skrattat ihjäl mig och tänkt: det kommer du aldrig någonsin våga eller ens klara av, men ibland är det bra att saker och ting förändras. Jag känner mig så sjukt taggad inför detta och det ska bli så himla roligt! Leva i en amerikansk familj, bli grym på engelska, träffa människor från hela världen, heja på skolans idrottslag och besöka nya platser är bara några av alla erfarenheter jag kommer att ha efter detta! Åh, det känns så bra. Kanske låter det helt galet, men för mig känns det rätt. Självklart hade det varit bra att utbilda sig i Sverige och bli klar liksom så att man har ett jobb och så, men jag känner att jag är bara ung en gång och om jag ska göra något sådant här är det nu eller aldrig, så resten får helt enkelt vänta. 
 
Skolan jag ska gå på ligger i Atlanta, i delstaten Georgia. Jag ska åka med en organisation som heter EF, som har en egen skola där, men den ligger på Oglethorpe University Campuset, så det blir ändå att man är en del av det universitetet, som är ett riktigt amerikanskt universitet med ca 1000 studenter har jag för mig. 
 
 
Fint, eller hur?
 
Innan jag väl kommer iväg är det massa papper som ska fyllas i och det är ju trots allt mer än ett år kvar, så jag har lång tid kvar tills jag sätter min fot där, men det känns ändå så bra att äntligen ha anmält mig så att jag kan berätta för er! Kommer absolut blogga om förbereldeser osv när det finns något sådant att berätta, men för tillfället lär det väl inte hända så mycket angående detta. Min plan just nu är att jobba, jobba och jobba så mycket det bara går. Då kanske tiden går fortare?