One Tree Hill - Säsong 9

SPOILERS! De nyblivna föräldrarna Brooke och Julian försöker att anpassa sig till ett liv med två barn och två karriärer. Haley får en snabbkurs i krishantering när Nathans resa till Europa tar en dyster vändning. Quinn och Clay, Millie och Mouth samt Alex och Chase tar en åktur i kärlekens berg- och dalbana. Hopplösheten tornar upp sig och nya tider väntar i seriens mäktiga avslutning.

Bästa avsnittet: 10, 11 och 13 är väldigt bra. Kan inte välja mellan dem! Tionde avsnittet är så bra för att det är spännande och även komiskt när Dan, Chris och Julian ska rädda Nathan och gillar Clay och Quinns scener, särskilt när han sitter vid Sara grav, så fint men samtidigt sorgligt. Sen Brooke kämpar ju mot Xavier! Älskar när Tara kommer och ger honom stötar. Sen avsnitt 11 handlar ju mycket om Dan. Trodde ärligt talat aldrig att han skulle dö, för han är verkligen den där karaktären som man aldrig blir av med hur mycket man än vill det. Det konstiga är att när man väl blir av med honom så känns det sorgligt. Jag vet att Dan har gjort fruktansvärda saker i sitt liv, men han har verkligen gång på gång visat att han ångrar sig och har försökt att bättra sig, så han har ändå växt i mina ögon mer och mer. Tycker det var fint att han fick dö som hjälte. Han behövde på något sätt det slutet efter allt som har hänt. Så fint att Keith är med också och förlåter honom. Dessutom är det så himla fint när Naley återförenas på sjukhuset! En av deras bästa scener tillsammans tycker jag. Sen sista avsnittet, som ju heter One Tree Hill (efter U2-låten) är verkligen ett mysigt avsnitt samtidigt som det känns sorgligt för det är det absolut sista avsnittet av min absoluta favoritserie. Jag tycker att de gjorde ett fint avslut med många typiska One Tree Hill-moment ♥ Älskar att Peytons rum är med också, även om det inte är det riktiga. Det rummet har alltid betytt så mycket. 

Bästa karaktären: Så svårt. Jag älskar ju Brooke, men jag älskar alla de andra också på olika sätt. Särskilt när man ser sista säsongen så uppskattar man alla karaktärer så mycket mer, för man vet att man snart inte får se mer av deras liv..Den nya karaktären Logan är ju ursöt och underbar förresten! Älskar den lille ungen.
 
Sämsta karaktären: Xavier. Usch, honom gillar jag inte.. Under några avsnitt började jag tro att han hade förändrats, men tyvärr försvann den känslan allt mer då man fick se hans verkliga jag igen. Bra att han åkte in i fängelset igen där han hör hemma!
 
Bästa paret: Älskar alla par! Men det par som är mest intressant under säsongen är Clay och Quinn. Så fint att de får en egen liten familj och gifter sig. De förtjänade ett sådant slut  

Bäst i säsongen: Jag tycker verkligen det är roligt att Chris Keller är tillbaka! Även om han kan vara a pain in the ass sometimes så är han verkligen en rolig karaktär som man inte kan låta bli att älska. Sen är det självklart roligt att Lucas är med i ett avsnitt.
 
Sämst i säsongen: Tycker att Alex fick ett dåligt slut i serien. Hon var liksom bara med i två avsnitt och hon och Chase var så söta, men sen bara stack hon! Chase blev ju sårad, hon sa inte ens hejdå :( Ville haft henne kvar.
 
Övriga kommentarer: När ens favoritserie tar slut tänker man: Jaha, vad ska jag göra nu? Hur ska jag klara mig utan nya avsnitt? Det kändes verkligen så första gången jag såg sista avsnittet, men samtidigt så kan inget pågå för alltid och det hade inte blivit bra att fortsätta för det fanns inget mer att berätta egentligen, dock är det några saker som jag inte är riktigt nöjd med vad gäller slutet. För det första så tycker jag att det var dåligt att man inte fick veta hur det gick för vissa karaktärer, som t.ex. Jake, Rachel, Sam och Alex. De betydde ändå mycket för serien och de bara försvann..
 
Sen tycker jag att det var tråkigt att Lucas bara var med i några minuter när han väl kom tillbaka och det enda han gjorde var att sitta på flygplatsen och prata med Haley och ta med barnen hem till sig. Han åkte inte ens och hälsade på Brooke, Mouth, Skills och alla de andra som han har så mycket förflutet med. Det är så overkligt och känns inte alls som Lucas. Sen tycker jag det är tråkigt att inte Peyton och Sawyer följde med honom. Jag saknar Leyton och Sawyer så det gör ont. Hade blivit den lyckligaste i världen om de hade fått vara med i slutet, om så bara i sista avsnittet. Mitt drömscenario hade varit att hela gänget står och väntar på flygplatsen och så ser man Lucas, Peyton och Sawyer komma gåendes och då börjar alla springa mot de och så blir det en enda stor grouphug och så säger de: We're home, for good. We realized we couldn't live without you guys. There's only one Tree Hill and it's our home. Men ja, man kan inte få allt här i livet I guess..Hur som helst så är detta den bästa serien som gjorts och så kommer det alltid att vara i mina ögon!  
 
Betyg: 4/5

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: