Jag saknar dig

        
Jag saknar dig handlar om enäggstvillingarna Tina och Cilla, som bor tillsammans med sin mamma och pappa i en liten stad nära Piteå. Tina är väldigt avundsjuk på Cilla, eftersom hon i Tinas ögon är mer populär både hemma och i skolan. Tina går på fester och dejtar killar medan Cilla ägnar sin tid åt teater. En morgon blir Cilla påkörd och dör. Efter det får man följa Tinas tillvaro och hur hon hanterar sorgen efter att ha förlorat sin andra hälft.
 
Jag gillade den här filmen. Den var så fin och sorglig, men samtidigt hade den en del roliga stunder då man skattade till. Man inser hur mycket man älskar sina egna syskon när man ser det här hemska. Tänk att förlora sin tvillingsyster.. Tvillingar har liksom ett väldigt speciellt band, de har haft varandra ända sedan de låg i magen ju. Nej, fruktansvärt är det. Ännu värre är det ju att sådant här händer på riktigt, ja filmen är faktiskt baserad på en verklig historia t.o.m. 

Har hört att många har sagt att skådespelarna är dåliga i den här filmen. Det tycker inte jag. De pratar ju lite roligt, men det är charmigt tycker jag. Annars tycker jag de var rätt så bra faktiskt. 
 
Vissa grejer i filmen var lite skumma och onödiga tycker jag, men i det stora hela var det en bra film. 
 
Betyg: 4/5
 
P.S. Karin du måste se denna, Foppa är med haha!