28-29 april

Har haft en bra helg, precis som jag trodde det skulle bli! :D 
Det gick däremot inte så bra när jag skulle lämna Pontus hos William i lördags (kalaset). Jag körde fel och snurrade runt i rondeller bland annat. Det värsta måste nog vara att jag skulle upp på Stallbackabron i Trollhättan och på något sätt istället lyckades hamna under den! Körde även in på en kyrkogård för att läsa kartan. Pontus tyckte nog att moster var väldigt knasig vid det tillfället. Till slut lyckades jag trots allt hitta fram, något sen, men så får det gå när man suger på orientering.
När jag och Karin var på Överby köpte jag ett fint linne och nya hörlurar. Hörlurarna skulle fungera i min telefon, men när vi kom hem visade det sig att de inte gjorde det trots allt, så dagen efter åkte vi tillbaka för att lämna tillbaka, men jag fick nån sladd istället så det skulle fungera. Det blev alltså bra i slutändan ändå :) Den här helgen har jag verkligen känt hur jäkla gött det är att ha körkort, man är så friiii! :D Och roadtrip med Karin är det bästa som finns, grym musik på hög volym och båda sitter och sjunger med, livet leker!
Sofias kalas ute i stugan var också roligt, om man bortser från att det blåste så att papperstallrikar med mat och plastmuggar med dricka flög i väg och bland annat hamnade på Karin, inte roligt, men nu i efterhand är det det :p Sofia var så söt när vi sjöng för henne och hon blåste ut ljusen, hihi (tyvärr fick jag ingen bra bild på det). Hon börjar bli en stor tjej nu och lär sig mer ord för varje dag. När en några gäster hade åkt hem tände vi en brasa i trädgården, det gör vi varje år runt 1 maj.

Under helgen var jag och Karin även och hälsade på hästarna i stallet där hon rider och jobbar (så söta!), åt kinamat och tittade på TV. 

Här kommer en bildbomb om helgen!

Kommentarer
Jessika säger:

Linnet var fint :D

2012-04-30 | 14:32:49
Bloggadress: http://xjessie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: