Wilmington, North Carolina - Del 4

Sista dagen innan det var dags att åka vidare upp mot Washington D.C tog vi det lugnt genom att packa med picknick och åka till havet för lite bad. Det var lättare sagt en gjort då vågorna var enorma. Christofer vågade sig i, Johan gjorde ett tappert försök och jag nöjde mig med att bada fötterna. Vilka otroliga krafter havet har. Jag har sådan respekt för det faktiskt. 
 
 
 
 
Efter badet tog vi oss en dusch och åt fantastiskt god mat på en restaurang mitt emot hotellet. Sedan tvingade jag ut killarna igen för jag stod inte ut med tanken på att jag aldrig mer skulle få se Riverwalk, som fångade mitt hjärta direkt. Jag kände mig så otroligt sentimental och lite ledsen när jag promenerade där för sista gången och försökte ta in varenda liten detalj för att spara i mitt minne. Jag lovade också mig själv att det inte alls skulle bli min sista gång där. Jag måste tillbaka, det bara är så. Jag kan inte beskriva hur glad och tacksam jag är för att jag fick uppleva detta. Det betydde så mycket för mig. One Tree Hill är inte bara en serie för mig och jag vet att jag har sagt det tusen gånger tidigare, men det kan inte upprepas för många gånger. Det tog mig igenom några av de jobbigaste stunderna i mitt liv hittills. Det var mitt ljus i mörkret då allt kändes hopplöst och skrämmande.  
 
 
 
 
Blev även en sista titt i butikerna nere vid floden. Här provar vi solglasögon. 
 
One Tree Hill-merchandise. 
 
 
Vi gick förbi en glassbutik, som tydligen var väldigt populär. Så bra att vi åt där några dagar tidigare då det var kortare kö. 
 
Tack för allt Wilmington!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: