Wilmington, North Carolina - Del 3

Lucas och Peytons bröllopsplats
I säsong 6 när Lucas och Peyton äntligen gifter sig har de bröllopsceremonin precis vid en sjö. Dit ville jag såklart åka. Sjön heter Greenfield Lake. Otroligt fint där!
På den här bron som jag står på utspelar sig scenen mellan Nathan och Haley när de pratar om NBA. 

 
Tittade man ner i vattnet fick man syn på dessa söta små sköldpaddor.. 

...som fanns i mängder! Har aldrig sett så många sköldpaddor på ett och samma ställe förut. 

 
Här är bron i sin helhet. De står och pratar i mitte på höger sida. 

Lite senare fick vi även syn på en aligator i vattnet!! Det var en häftig upplevelse att få se en ute i det fria. 

Känns ju inte som att man bör ta ett dopp i denna sjö i alla fall...

I närheten hittade jag stället där själva bröllopet utspelar sig. Så himla coolt att få gå där! 

 
 
På räcket till den lilla bron hade någon skrivit "Peyton and Lucas FOREVER". 

Peyton och Lucas bröllop. 
 
Independence Mall
Efter Greenfield Lake åkte vi för att äta lunch och bestämde oss då för att besöka Independence Mall där vi åt otroligt god mat på Ruby Tuesday, en grymt bra restaurang i USA som även besöktes i New York senare.  
 
Inuti köpcentret.. På bänkarna i mitten har One Tree Hill spelats in (när Brooke berättar för Haley och Peyton att Lucas har gjort slut med henne). 

Keith Scott Auto Shop
Vi åkte sedan och kollade in Keiths bilverkstad. 
 
Hugh Macrae Park
Två scener (en med Peyton och Skills och en med Dan och Keith) spelas in i en liten park med en damm och en övergående bro. Där var det väldigt lugnt och fridfullt. 
 
Här går vi precis där de har gått i serien. Insåg under mitt besök i Wilmington att broar är väldigt populärt i serien, haha. Det är ju mycket som har hänt på olika slags broar. 

Vi fick syn på ännu fler sköldpaddor i parken, bl.a. den här coolingen som spanade uppåt hela tiden.  
 
 
Spola till 1:34. 

University of North Carolina Wilmington (UNCW)
Inte så långt ifrån vårt hotell låg ett stort universitet, där skolscenerna i TV-seriern Dawson's Creek spelades in. Det var Johans önskemål att stanna till där då han har följt den serien och det hade jag så klart inget emot efter alla mina One Tree Hill-stopp som både han och Christofer hade fått stå ut med, hehe. Universitetet har även använts lite i One Tree Hill, men jag kände inte igen mig. Däremot gjorde jag det när jag senare tittade på One Tree Hill. Det är så roligt att se på serien nu för jag känner igen saker som jag sett på riktigt men inte tänkte på att jag redan sett i serien när jag väl var i Wilmington. Det blir liksom omvänt kan man säga. Som när man ser en film inspelad i Trollhättan och man känner igen sig. 

 
 
Här sitter Johan på bänken som är tillägnad serien. Skylten i mitten av bänken är den som jag har närbild på i bilden ovan. 
 
Efter ännu en intensiv dag i Wilmington lade vi oss i sängen och tittade på Eurovision Song Contest, live, via Johans dator och vi fick se Sverige och Måns vinna hela skiten!! Fantastiskt. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: