Roadtrip: Charlotte, North Carolina

Efter Smoky Mountains drog vi vidare till Charlotte som ligger i delstaten North Carolina. Där stannade vi endast en natt och vi kom inte fram förrän ganska sent så vi checkade in, åt lite och gick och lade oss. Jag var inte så värst imponerad av den staden så några timmars strosande i centrum dagen efter innan vi drog vidare räckte gott och väl. 
 
 
 
Vi hittade arenan till Charlotte Hornets, forna Charlotte Bobcats. 

 
 
 
En man var snäll och fotade åt oss så vi fick en bild på oss alla tre. 

Jag och Christofer i Downtown Charlotte. 

Johan tar in Charlotte. 

Roadtrip: Smoky Mountains, Tennessee

Första stoppet efter Atlanta blev Smoky Mountains i Tennessee. Det var lite kallare uppe i bergen, men väldigt vackert. Vi åkte till en liten stad som heter Gatlinburg, en väldigt mysig, liten stad med många annorlunda affärer och en flod som rinner igenom staden. Här stannade vi i 2 dagar. 

 
Här är jag och Christofer på väg upp på en av topparna i Smoky Mountains. 

Vår fina Jeep. 

Tyvärr var det ingen bra dag för att titta på utsikt då det verkligen var dimmigt och regnigt denna dag. Vi såg verkligen ingenting, knappt att man kunde se personer som gick framför en. Namnet Smoky Mountains levde åtminstone upp till sitt namn. 

Denna bild är tagen i Gatlinburg där vi bodde. 

Jag och min pojk. Speaking of him, vi har gått och blivit tillsammans nu efter flera års vänskap. Under året då jag varit borta ifrån Sverige har jag fått lite distans till mitt liv i Sverige och hunnit fundera en hel del på många olika saker och att jag ville ha honom var ett av de viktigaste insikterna jag fick. Jag är så glad att han vill ha mig och jag njuter verkligen av att få vara med honom och åka runt i USA såhär, så himla bra är det.  

 
I Gatlinburg centrum fanns det som sagt en hel del annorlunda ställen, bland annat detta "Believe it or Not"-hus som ser ut som det ska falla isär. 

Posade även med en amerikansk flagga. Fanns överallt i denna stad. 

 
På kvällen åkte vi upp i ett utsiktstorn och njöt av att äntligen kunna se något efter dagens tjocka dimma. 

 
 
Gatlinburg sett från utsiktstornet. 

Och här bodde vi, på "Mountain House Motor Inn". Bra ställe faktiskt. 
 
På väg från Smoky Mountains stannade vi till i ett naturområde uppe i bergen.
 
 
Där fanns det ett gammalt hus mitt ute i ingenstans. 

 
 
Alla bilar hade stannat och bildat en stor kö uppe i bergen och vi undrade varför, men när vi fick syn på en björn ute på en äng förstod vi varför. Vi hade hoppats på att få se björn i området då det var sagt att det ska finnas ca 1500 st där, så vi blev glada att få se en. 

Det visade sig att den även hade en söt, liten unge med sig. Inte ofta man ser vilda björnar, framför allt inte med en unge!

Han/hon gillade att klättra i träd. Sötnos! 

 
Vi hittade även fler små hus. 

Och det var allt för Smoky Mountains och Tennessee.

Roadtrip: Atlanta, Georgia

Hello! Här kommer en hälsning "from the road". Hittills älskar jag denna livsstil och önskade att det kunde pågå ännu längre. Befinner mig just nu i Charlotte, North Carolina. Det är så häftigt att få åka runt så här och mina resbuddies är bara så bäst! Så roliga, positiva och lugna. Precis vad jag behöver. Tänkte börja berätta från början då jag är några dagar efter här på bloggen. Vi startade alltså från Atlanta i lördags förmiddag. 

Vi åkte till Lenox Mall där vi hämtade upp vår fina hyrbil. 

... En sprillans ny Jeep. Johan och vi andra var mycket nöjda. 
 
Vi checkade ut från vårt hotell i Atlanta.. 

...Och åkte till lägenheten där jag har bott och upplevde det värsta hejdå't någonsin. Att säga hejdå till my girls, mina systrar, var det värsta jag någonsin gjort! Jag kunde nästan inte släppa taget om dem och jag grät i minst 2 timmar. Förstår verkligen inte hur jag ska klara av att leva utan dem, men på något sätt måste det gå. Jag har inget val. Jag vet att vi kommer att ses igen i framtiden. Jag är så otroligt tacksam för vad de har gett mig. När jag ser tillbaka på mitt år i Atlanta är det Liz, Shusan och Roceli som jag kommer att tänka på. Mina fantastiska vänner från Venezuela. Jag älskar de så otroligt mycket och jag kommer att sakna de varenda dag. Det gör jag redan för den delen. De betyder verkligen mycket för mig. 

Efter avskedet åkte jag, Christofer och Johan till Stone Mountain. 

Uppe på toppen mötte vi en go gubbe som njöt av utsikten. Den här bilden är så himla bra tycker jag. 

Christofer och jag. 

En sista blick mot Atlanta. Goodbye, my second home. 

 
Johan på toppen. 

Jag och Christofer hade en liten diskussion om hur mycket längre han var än mig och jag överdrev kanske liiiiite när jag visade skillnaden. 

 
 
På vägen ner för berget mötte vi tåget som går runt berget. 
 
Sedan tog vi vår jeep och lämnade Atlanta för gott! Det kändes lite konstigt att lämna staden, jag har ju bott där så pass länge nu. Jag undrar om jag någonsin kommer komma tillbaka. Som det känns just nu tror jag inte det, men vi får se i framtiden.