Skolveckan

Har ju glömt att berätta att jag klarade level testet och är nu i C2.3! Det betyder att jag är på översta nivån. Det trodde jag aldrig att jag skulle vara. Jag är så stolt över mig själv. Jag har lärt mig så mycket här. Det bästa är att jag har lärt mig att prata engelska utan att tveka när jag pratar. När jag kom hit kunde jag engelska, men det satt i huvudet. Jag hade svårt för att prata, men nu går det så himla bra. Det är verkligen roligt att få lära sig ett språk på djupet. Det är min grej tror jag. Det och psykologi. Jag vill lära mig fler språk. Det är häftigt att kunna förstå människor från andra länder. Tänk vad isolerad jag hade varit med enbart svenska. Nu känner jag personer från flera olika delar av världen. Jag är så glad för det! Det har gett mig så mycket. Jag hade en del fördomar innan jag åkte som är totalt raderade nu, för det är inte sant allt det man hör på TV och läser om. Kom ihåg det. Jag har sett det med egna ögon och det är så mycket mer intressant! Då vet man vad som är sant och falskt på riktigt. Att resa och bo utomlands lär en så mycket och jag kan inte säga det för många gånger. Ta chansen om du kan! Det är en bergochdalbana som är värd att ta sig an! 
 
Något annat som hände nu i veckan är att det var Shusans sista skolvecka. Jag kommer nog inte förstå det förrän på måndag när hon inte sitter bredvid mig på lektionen... Usch, vill inte ens tänka på det. Vi ska ha någon presentation i aulan på måndag också, men jag slapp undan pratdelen och ska styra powerpointen istället, hehe. Jag behöver henne där som stöd, särskilt på måndagar då vi alltid har presentationer i klassrummet och det skrämmer mig så mycket. Min scenskräck är löjligt stor... Vi får se hur det går utan henne. Måste man så klarar man det väl. Kommer sakna henne! 
 
Kylan har varit fruktansvärd den här veckan med -11 som lägst. En fontän på vägen till skolan såg väldigt frusen ut.

Fångade en bild på Shusan och vår lärare Anita när de sa hejdå. 

Och så en random bild från Walmart bara för att godishyllan är överdrivet stor. Det är sjukt hur många olika sorter det finns att välja mellan. Detta är dessutom bara en av minst tre sådana..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: