Torsdag och födelsedag

Nu är det torsdag! Snart helg igen alltså. Jag ser fram emot det. Jag har haft en ganska bra vecka, om man bortser från min inre stress som nästan äter upp mig ibland. Om bara 4 veckor är jag klar med skolan, det här ska jag klara. Idag var skolan faktiskt bra, särskilt min SPIN-klass som nu är Toefl Vocab & Skills. Vi fick några ord som vi skulle skapa en historia med. Det lag som hade använt orden på bästa sätt vann 5 dollar. Jag och tjejen som jag jobbade med hade väldiga problem att få ihop vår historia och diskuterade mycket hit och dit. Förvirrad är bara förnamnet av hur jag kände mig, likaså stressad när vi inte hade fått ihop hela historian innan läraren började fråga runt om våra historier. Jag kladdade ner något lite snabbt på slutet och lyckades få in alla ord i berättelsen i sista sekund. Sedan visade det sig faktiskt att vår berättelse var den allra bästa, så jag vann 2,50 dollar idag. Blev så glad, haha. Ikväll ska jag gå på teater i skolan. Romeo & Julia spelas. Det ska bli spännande att få se! 
 
På tal om något helt annat. Igår fyllde min storebror Christian år! Grattis i efterskott brorsan! Jag hörde att du hade fått pizza från Da Mille. Inte alls avundsjuk (eller jo faktiskt), hehe. Hoppas du hade en fin dag. Vi ses om 50 dagar!
 
En bild på mig och Liz från igår. På vägen hem från bussen är träden fulla av larver just nu (ni vet sådana larver som finns överallt i träden, speciellt i Nödinge under våren) så för att skydda våra huvuden gick vi såhär, haha. I love that girl. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: