Miami - Dag 7

Efter en hel dags shopping bestämde vi oss för att ta ännu en slappardag på stranden nästa dag, så jag tog inte så många bilder. 

Strand + svensk choklad = bästa kombinationen!

 
 
Jag kommer ihåg att jag låg och tittade upp i himlen den här kvällen och lyssnade på musik. Jag såg flera flygplan på väg mot Europa och jag kände att jag ville åka med hem, men jag kände mig inte ledsen, mer så himla tacksam och glad för att jag kommer från Sverige. Jag vet att jag har sagt det förut, men det är värt att nämna igen. Vi har det fantastiskt bra där hemma. Jag har inte förstått det förrän nu. Jag skulle aldrig vilja byta bort mitt hemland. Vi har så många möjligheter som inte alla har. Alla har möjlighet att studera på universitetet utan att betala flera miljoner. Vi får mat gratis i skolan, vi får studiebidrag, bra sjukvård och trygghet. Det är inte samma sak i USA. Det är ett bra land, men det finns också mycket dåligt. Jag behöver inte oroa mig. Jag är snart hemma igen med helt nya perspektiv på livet. 
Kommentarer
Maja & Jana säger:

Åh vad härligt det ser ut! Var i Florida för ungefär ett år sedan och jag stormtrivdes. Men absolut, borta bra men hemma bäst!

2015-04-11 | 01:11:02
Bloggadress: http://sundlenius.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: