Change can be scary, but sometimes it is the way to a better life

Hej på er! Långfredag idag ju! Här i USA får man inga lediga dagar för påsk, men det gör mig inte så mycket. Jag hade ju nyss Spring Break. Jag hoppas att ni alla får en fin påsk. Här verkar det inte bli något firande, men det är ändå inget roligt utan familjen på högtider, så jag föredrar att inte fira det alls faktiskt... Det är ok. 
 
Förra söndagen kom ju min nya rumskompis från Japan. Hennes namn är Annie och hon kommer alltså från Japan. Hon har dock bott och växt upp i Kina så hon kan både kinesiska och japanska. Hennes engelska är inte heller dålig och hon förstår i princip allt jag säger. Hon är väldigt snäll och trevlig. Eftersom Liz är på Spring Break nu så var det väldigt passande att hon kom nu, så jag slipper åka ensam till skolan och har sällskap vid lunchen. Jag saknar Liz. Hon är i Miami just nu, lyckost. Snart kommer hon dock tillbaka (på tisdag). 
 
Här är mitt namn på två olika sorters japanska. Så himla häftigt..

Här är jag och Annie.
 
Den här veckan var även sista veckan i C2.3. Nästa vecka ska min klass flytta över till University Preparation Programmet (UP). Jag vet inte så mycket mer än så. Får informera er om hur det är nästa vecka. Jag är lite nervös och inte speciellt nöjd med hur EF har löst problemet med att vi i min klass är klara med alla nivåer innan vi åker hem. Jag har inte valt att vara i UP. Jag har hört att de har mer hemuppgifter och längre dagar... Vi får se vad som händer nästa vecka. 
 
Idag efter skolan mötte jag upp Shusan och vi uträttade några ärendet åt henne och sedan åkte vi till Piedmont Park. En perfekt dag för att gå i parken med strålande sol och t-shirt-väder, hehe. Det var mycket folk och hundar där. Älskar den parken, det är så mysigt där. 
 
 
 
 
Fick världens största chock när jag upptäckte sköldpaddor i Piedmont Park! Liksom, va??? Känns inte alls som de passar in i detta klimatet. Trodde att de bodde på varmare ställen, men jag antar att det inte är så...? Kändes i alla fall väldigt skumt att se de där, haha!
 
 
Efter parken drog vi vidare till Atlantic Station för shopping. Vi provade svindyra hörlurar på Target. Jag vill ha. Bara 170 dollar...

Vi hann även med ett litet besök på IKEA för lite matshopping. Köttbullar, hushållsost och knäckebröd! Känns alltid så bra att gå in där. Känner mig lite närmare Sverige då. 

 
De hade fått in choklad!!!! 

Och så köpte jag ett par solglasögon på H&M då mina andra gick sönder. 
 
Har haft en bra vecka helt enkelt och jag tror att helgen kommer bli bra också!
 
Nu har jag klockan dessutom slagit om till 4:e april i Sverige, så jag säger grattis på födelsedagen till min kära storasyster som fyller år idag! Jag saknar dig så mycket. Jag ser fram emot att spendera tid med dig och barnen i stugorna i sommar. Kram!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: