21 år!

Idag är det min dag. 21 år har jag vandrat på denna jord nu då. Känns ganska bra faktiskt, även om jag hellre hade varit 20 fortfarande. Det kändes som en bra siffra liksom, haha, men jag är ganska säker på att när jag som gammal tittar tillbaka på mitt liv så kommer jag tänka på det här året som ett av de bästa. Ett år som verkligen stack ut. Det är ju som 21-åring jag kommer att få uppleva allt det där jag drömt om så länge nu! Det är helt ofattbart att nästa födelsedag kommer att firas i USA! Jag kan fortfarande inte förstå att det är på riktigt. Nu är det min tur att ha det bra! 
 
 
Födelsedagen spenderades framför allt på jobbet, men det gjorde mig faktiskt inte så mycket. Jag fick flera grattishälsningar och jag trivs så bra med mina kollegor på Indikator så jag var glad ändå. På kvällen åt jag och familjen jättegod Flygande Jakob och glass till efterrätt. Några presenter blev det också. Tack 

Seedningslopp i Uddevalla

Igår sprang jag mitt allra första lopp! Jag och syrran deltog nämligen i ett Seedningslopp inför Göteborgsvarvet, som innebär att man förhoppningsvis kan komma i en högre startgrupp och få starta tidigare under dagen. Jag är glad att jag anmälde mig för det var ett bra smakprov inför det "riktiga" loppet. 1 mil var det som gällde. Jag sprang på 56 minuter! Har aldrig sprungit snabbare än så, ändå kände jag mig först missnöjd när jag kom i mål. Jag kom in efter Cecilia och dessutom hade jag gått här och där pga att det kändes som att jag skulle spy. Jätteäcklig känsla helt enkelt så var tvungen att sakta ner. Jag lovade mig själv innan att springa hela tiden. Därför kände jag att jag hade svikit mig själv, men sedan när jag hade tänkt efter en stund så bestämde jag mig för att ta chansen att ändra mina tankar och se det postitivt och faktiskt vara nöjd över min prestation. Som sagt så var det ju faktiskt min bästa tid någonsin, trots att jag gick en del, vilket betyder att jag var snabbare när jag väl sprang än vad jag tidigare varit! Inte ska jag gå runt och vara missnöjd då! Har haft som mål att inte sluta springa på Göteborgsvarvet heller, men nu har jag faktiskt ändrat mig. Det enda som jag ska bry mig om är att komma i mål över huvud taget och hälsan går före allt annat. Man ska inte ta ut sig så pass mycket att man kollapsar bara för att. Om man verkligen inte orkar så är det så det är. Jag har redan vunnit bara genom att ställa upp över huvud taget! :)
 
 

Ace Wilder - Busy Doin' Nothin'

Tycker att Sanna Nielsen var en otroligt värdig vinnare av årets Melodifestival och jag älskar hennes låt, men jag hoppades att denna skulle vinna. Den är grym! Får sådan energi av den.