New York!

Nu befinner jag mig i New York! Det är helt otroligt att kunna säga det. Jag är så himla glad att vara här och att få träffa mamma och Johan igen var helt underbart!! Känner mig så lugn och trygg. Jag landade långt innan de så jag har redan hunnit utforska staden lite. Var en sväng till Times Square idag och shoppade på Forever 21, fyra våningar och vakter vid dörren! Så coolt. Imorgon fortsätter äventyret, wiho!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shopping x2

Igår var jag iväg och shoppade på två olika ställen. Först där vi var på Black Friday. Där åt vi även lunch. Sedan åkte vi hem en stund, gick en promenad och sedan åkte vi till ett nytt utomhus köpcentrum som kallas Avalon. De hade skridskobana och biograf också. Liknade Atlantic Station. Jättefint!
Promenad. 
 
Hittade denna vid ett träd. 

Och denna bänk. 

Det började mörkna under promenaden och månen tittade fram. 
 
En stubbe.

 
Avalon. 
 
 
 
 
 
 
Vi titade runt i affärena samt drack kaffe (jag chai latte). Det var väldigt mysigt där. När vi kom hem åt vi kycklingmackor och satt och pratade länge med Patricia. 
 
Idag har jag mest slappat och tittat på Glee. Det är även Karins födelsedag idag! Stort grattis på 19-årsdagen min vän! Hoppas du haft en bra dag! Jag saknar dig... Idag skulle även min älskade Ludde fyllt 11 år, grattis från hundhimlen! 
 
IMORGON ÅKER JAG TILL NEW YORK SÅ VI HÖRS DÄR!!!!