10 dagar kvar!

Kanske dags att börja packa snart!? Jag älskar att packa. Det bevisar att man ska iväg någonstans. När resväskan åker fram kommer nog allt kännas så mycket mer verkligt. Hur packar man för nästan ett år? Jag försöker göra det så okomplicerat som möjligt och endast ha med mig det jag absolut behöver. Resten kan man köpa där, som shampo, handduk osv. 
 
Jag vet fortfarande inget mer om värdfamiljen. Det kan tydligen vara så ibland att man inte får kontakt med familjen innan man väl kommer dit, vilket jag tycker är ganska konstigt. Man vill ju gärna veta vilka människor man ska flytta in hos. Det borde vara en regel att man får veta det, men men jag tror det kommer bli bra och oavsett om jag vet vilka det är eller inte så hamnar jag ju där i alla fall, så egentligen är det bara förväntansångesten och ovissheten som spökar. Jag vill jämt vara förberedd mentalt för allt jag ska göra och detta kanske är ett bra test på att det går lika bra ändå. Spännande är det i alla fall och nyfikenheten är så mycket större än rädslan!
 

Jag svarar på frågor om Grey's Anatomy

Älskar som sagt listor och hittade den här hos Seriedrottningen. Jag har gjort den tidigare om 90210 och tänkte nu ta Grey's Anatomy, eftersom jag precis sett den. 

1. Den karaktär som jag blev kär i först.
Meredith. Ända från första scenen med henne har jag älskat henne. Hon är en riktigt bra doktor och en omtänksam och rolig person. Dessutom är hon otroligt vacker!

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.
Addison. Jag hatade henne när hon kom in i serien för hon förstörde Meredith och Derek, men ju mer jag såg av henne desto mer började jag tycka om henne. Hon är helt underbar. 

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om. 
Cristina Yang. 

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om. 
Vet inte om det finns någon karaktär som många hatar. Skulle väl kunna vara Alex i så fall. 

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre. 
Jag kan inte säga att jag älskade Owen, men jag tyckte om honom tills han var otrogen och senare började vela så mycket. 

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)
Derek. Min dröm. 

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.
Jo. Hon är ung, snygg och riktigt cool. 

8. Den karaktär som jag vill slå till.
April. Ibland är hon bara så sjukt irriterande!

9. Ett par som jag älskar.
Meredith och Derek har jag älskat ända sedan början. Jag kan inte riktigt förklara vad det är. De bara får mig att må så himla bra. 

10. Ett par som jag hatar.
Izzie och George, eftersom jag älskade deras vänskap och den förstördes i och med det. 

11. När jag började titta på serien. 
Jag fick säsong 1 i studentpresent och kollade igenom den ett tag senare, men sedan tog det rätt lång tid innan jag fortsatte, vilket var för några månader sedan. Jag ångrar det verkligen inte! En av de bästa serierna jag sett!

Grey's Anatomy - Säsong 8

Oavsett hur hett det går till i operationsrummet eller i sovrummet vet läkarna på Seattle Grace att de alltid kan luta sig mot varandra. För vissa av läkarna är det femte året, vilket innebär ett stort muntligt test. Dr. Webber gör ett beslut som gungar hela personalen. Utanför sjukhuset kämpar Meredith och Derek för att hålla sitt förhållande vid liv samtidigt som de försöker att adoptera en föräldralös flicka. Cristina brottas med ett svårt val som kan förstöra hennes äktenskap. Bildkälla
 
Bästa avsnittet: Avsnitt 21-22, när Meredith, Cristina, Alex, Jackson och April är i San Francisco för att göra det muntliga provet. Jag älskar de avsnitten! Så himla roliga och det är trevligt när de är någon annanstans än på sjukhuset för en gångs skull. Jag blev chockad när man fick reda på att det var April som hade failat, för jag tänkte att eftersom det var så himla uppenbart att hon klantade till det så skulle det vara någon annan som man inte kunnat gissa på, men det var bra att det var just hon om nu någon skulle göra det för hon är inte min favorit direkt så jag bryr mig inte hur det går.

Bästa karaktären: Det finns jättemånga som jag älskar den här säsongen! Meredith (Jag tycker det är jätteroligt att få se Meredith som mamma. Hon växer ännu mer i mina ögon när jag ser hur hon bryr sig så mycket om Zola.), Lexie, Arizona, Callie och Teddy är mina favoriter. Det finns så otroligt många grymma tjejer i Grey's Anatomy! Bland killarna är det faktiskt inte så många som jag tycker är så intressanta, förutom världens snyggaste Derek då förstås!

Sämsta karaktären: Cristina är väl fortfarande den som jag tycker minst om även om jag tycker synd om henne som blir bedragen. Blev så himla arg på Owen för det. Det trodde jag inte om honom. Sedan gillar jag inte Jacksons mamma Katherine. Hon är bara för mycket. Jag gillar inte hur hon behandlar Jackson.

Bästa paret: Finaste Meredith och Derek. Jag mådde så dåligt i början av säsongen när Derek var arg och besviken på Meredith (även om jag förstår varför), men sedan när allt ordnade sig igen kändes det så himla bra. Jag fullkomligt älskar när det ringer på deras dörr och de får Zola. Så himla fint ögonblick. Blev helt rörd. Äntligen har de bildat en liten familj. Zola är ju ursöt! Jag måste säga att jag älskar att de adopterar just ett mörkt barn fast de själva är vita. Det visar att man går emot stereotyper och fördomar, likaså är det jättebra att det finns gaypar i serien. Det är jätteviktigt att sprida sådant budskap att det är ok att vara precis som man är. Alla är lika mycket värda!
 
Bäst i säsongen: Alltså jag trodde aldrig att jag som är så rädd för att kräkas skulle säga detta, men jag älskar avsnittet när det är dags för det muntliga provet för "the residents" och Meredith blir magsjuk. Kan inte sluta skratta när hon sitter på provet och försöker hålla igen och till slut så går det inte, helt sjukt roligt är det faktiskt!
 
Sämst i säsongen: Alltså, jag hatar verkligen att Lexie dör!!! Jag älskar den karaktären och serien kommer aldrig bli lika bra utan henne, men eftersom skådespelerskan inte ville vara med längre tycker jag ändå att det var ett bra slut för henne. Jag tycker faktiskt att det hade varit värre om hon skulle ha flyttat och aldrig mer kommit tillbaka för det är så overkligt att man gör så och Lexie är inte en person som bara lämnar sin familj så där, det är bara inte hon, så på så sätt är jag ändå nöjd med hennes slut.
 
Övriga kommentarer: Kommer som sagt aldrig komma över att Lexie dör. Jag älskar henne och det kommer kännas så konstigt utan henne!! Hennes sista minuter med Mark är så heartbreaking. Seriöst... Jag mådde så fruktansvärt dåligt och tårarna bara rann. De är så fina och jag älskar deras relation och att få se dem skiljas åt för alltid är bara för mycket! Är förbannad över att de inte fick mer tid ihop utan istället velade runt med massa som inte ens betydde någonting för dem i jämförelse med kärleken till varandra. Båda fick i alla fall sagt det de innerst inne kände innan det var för sent. Det är även hemskt när Meredith ser att hennes syster är död och sitter och gråter, fy fan. Sedan faller även Mark ihop.. Det ser inte bra ut för honom. Han behöver vård omedelbart om han ska överleva det där och vem vet hur lång tid det tar innan någon hittar dem.. Så hemskt med Arizona också och hennes ben. Fick så ont i mig av att se det. Trots att hon har så fruktansvärt ont så försöker hon stötta piloten som också är skadad. Det bevisar bara ännu mer hur mycket hon bryr sig om andra. Derek är ju också väldigt skadad i sin hand, men jag kände ändå inte samma oro för honom, Meredith och Cristina för de är så pass stora karaktärer så det finns inte att de skulle dö liksom. Usch, jättetungt avsnitt helt enkelt..

Betyg: 5/5