Visum till USA

Tiden springer verkligen iväg. Snart är det redan maj! Jag börjar inse att det inte är långt kvar till USA nu.. Sommaren kommer gå jättefort och sedan är det september innan jag vet ordet av! För första gången i mitt liv längtar jag till hösten. Håller på att söka visum nu, vilket är en ganska komplicerad process. Var och tog foto idag och har svarat på en miljon frågor. Ska boka en tid till ambassaden i Stockholm snart också. Ska bli så spännande att få åka dit. Visumansökan gör att allt känns mer verkligt och det gillar jag starkt. 134 dagar kvar till skolstart! 
 

Påskvecka i Norge

Tyvärr blev jag jättesjuk (feber, halsont och förkylning) när jag var i Norge nu under påsken. Väldigt tråkigt då jag äntligen fick lite ledigt, men men det är inget man kan kontrollera.. Jag hann i alla fall få två friska dagar och då hann jag med en skidtur med Cecilia och Pontus. Här kommer bilder från veckan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't be afraid to give up the good to go for the great

Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg! Börjar allt få lite fjärilar i magen...
Det kändes i alla fall väldigt bra idag när jag och syrran deltog i Kungälvs löparkväll och gjorde en favorit i repris: springa upp för Kärleksstigen a.k.a mördarbacken två gånger! Det kändes verkligen att konditionen förbättrats, för det var inte lika jobbigt denna gång! Det gör mig lugnare och säkrare inför varvet. Det är så många spännande och nya saker på gång i mitt liv just nu. Älskar det! :)