Travel is the only thing you can buy that makes you richer

Är hemma från London nu och det kändes skönt att komma tillbaka till Sverige..i typ en dag. Nu är jag redan sugen på att dra ut på nya äventyr! Ska lägga upp fler bilder från resan lite senare, men nu mina vänner ska ni få reda på något som jag lovade att ni skulle få reda på förr eller senare, nämligen mina stora planer framöver. Det är nämligen så att jag i september nästa år kommer att packa min stora resväska, ta med mitt pass och visum och sticka till USA för att plugga där i 9 månader! Anmälan gjordes för ett litet tag sedan så det är verkligen bestämt nu, på allvar. Om jag för några år sedan hade kunnat se in i framtiden och hört mig själv säga något sådant hade jag skrattat ihjäl mig och tänkt: det kommer du aldrig någonsin våga eller ens klara av, men ibland är det bra att saker och ting förändras. Jag känner mig så sjukt taggad inför detta och det ska bli så himla roligt! Leva i en amerikansk familj, bli grym på engelska, träffa människor från hela världen, heja på skolans idrottslag och besöka nya platser är bara några av alla erfarenheter jag kommer att ha efter detta! Åh, det känns så bra. Kanske låter det helt galet, men för mig känns det rätt. Självklart hade det varit bra att utbilda sig i Sverige och bli klar liksom så att man har ett jobb och så, men jag känner att jag är bara ung en gång och om jag ska göra något sådant här är det nu eller aldrig, så resten får helt enkelt vänta. 
 
Skolan jag ska gå på ligger i Atlanta, i delstaten Georgia. Jag ska åka med en organisation som heter EF, som har en egen skola där, men den ligger på Oglethorpe University Campuset, så det blir ändå att man är en del av det universitetet, som är ett riktigt amerikanskt universitet med ca 1000 studenter har jag för mig. 
 
 
Fint, eller hur?
 
Innan jag väl kommer iväg är det massa papper som ska fyllas i och det är ju trots allt mer än ett år kvar, så jag har lång tid kvar tills jag sätter min fot där, men det känns ändå så bra att äntligen ha anmält mig så att jag kan berätta för er! Kommer absolut blogga om förbereldeser osv när det finns något sådant att berätta, men för tillfället lär det väl inte hända så mycket angående detta. Min plan just nu är att jobba, jobba och jobba så mycket det bara går. Då kanske tiden går fortare? 

London Dag 1 & 2

Hello! Greetings from London..

Jag har det jättebra här tillsammans med mamma och Johan. Just nu sitter vi på hotellrummet och kollar på damfotboll, Sverige-Tyskland, som Johan absolut inte vill missa. Jag tycker det är helt ok att se på det och roligt att kunna heja på Sverige ända härifrån, men jag tänkte blogga lite på samma gång, eftersom jag inte nödvändigtvis måste sitta klistrad framför teven hela matchen.. Tänkte inte skriva någon roman utan nöjer mig med att lägga upp bilder med lite text under så blir det nog roligare för er. Första dagen räknar jag som igår, eftersom vi kom fram så sent i måndags så vi gjorde ju ingenting då förutom att ta oss till hotellet och har inga roliga bilder från det direkt.

Vi började med att ta en titt utanför St Mary's sjukhus där Kate Middleton födde sin son (George Alexander Louis av Cambridge) dagen innan. Det var roligt att hon befann sig just på det sjukhuset som ligger så nära vårt hotell. Självklart var det massa tv-team där som försökte få en glimt av den nyfödde tronföljaren. Vi var där på morgonen och de kom inte ut och visade upp honom förrän vid åtta på kvällen, så det var bra att vi inte ägnade någon längre tid till att vänta på det, men vi var inte så ledsna över det. Mest roligt att få vara här över huvud taget när det hände något så historiskt :)
 
Massa fotografer stod beredda..

Vi tänkte gå till Madame Tussauds (vaxdocksmuseum), men kön var väldigt, väldigt lång så vi gick till en park istället. Där blev vi istället ivägskrämda av en rejäl åskskur...
 
...så vi åkte till den häftigaste affär jag sett. Fyra våningar med bara M&M-godis, glass, t-shirts, mjukisdjur, nyckelringar, pennor, väskor m.m. Det ni! Vi var nog där inne minst 1 timme. 
 
 

Här är vi utanför något ställe, som jag inte minns vad det heter tyvärr..
 
Big Ben! Vi var närmare den också, däremot inte inuti..


En båttur på floden Thames hanns också med. Vid Tower Bridge hoppade vi av båten för att fota lite. 
 
Mamma var på sitt bästa humör!
 
Båten tog oss tillbaka till Big Ben och London Eye, som var vackert upplyst. En åktur i det får bli senare under veckan..
 
Idag tog vi en fika i Hyde Park, som var väldigt stor! Vi var där ganska många timmar. Mysigt ställe. 
 
 


Buckingham Palace blev nästa stopp..
 
Nu är matchen slut..Tog lång tid att ladda upp alla bilder! Synd att Sverige förlora..Nu dör datorn snart... God natt!