Your art matters, it's what got me here

Har varit väldigt snäll idag och gjort iordning i mammas garderob idag. Jag tog ut allt ur garderoben och vek ihop det fint och så. Mamma har väldigt många t-shirtar, seriöst har aldrig sett nån som har så många, haha, men är man en person som älskar att resa så är det ju bra att ha. Hittade ju även lite fynd i garderobn, som ett par av mina strumpor, haha. Inte lätt det där med strumpor. Känns som de åker runt lite överallt i huset och ibland hittar man bara en och den andra är spårlöst försvunnen antingen för alltid eller för ett tag..

På tal om något helt annat så var det någon idiot som körde jättefort på en liten grusväg in till crossbanan här i Älvängen. Där gick jag liksom helt lugnt med Bruno och så kommer det en bil i full fart. Snacka om att jag blev livrädd. Jag gick på ena sidan av den lilla vägen och Bruno var på den andra så kopplet gick rakt över vägen (tänkte liksom inte att det skulle komma någon bil där nu när det varken var träning eller tävling på banan), så jag såg bilen och fick nån adrenalinkick och sprang jättefort över till andra sidan för att skydda min hund. Det hände inget, men det var faktiskt nära. Det värsta var att han som körde satt och skrattade åt mig inne i bilen tillsammans med sin kompis (det var två unga killar). Blir så arg på sådana människor som kör för fort och sen inte ens bryr sig att det var nära en olycka...Föraren kunde ju åtminstone bett om ursäkt eller i alla fall frågat om jag var ok. Nej, usch. Tur att min lille vovve är oskadd ♥
 
Haha, älskar att Bruno ligger mitt bland alla kläder 
 

I forgot to remember to forget

Ännu en dag hemma i huset.. Någon som har några tips på saker man kan hitta på hemma? I och för sig har jag nog testat allt som går att göra här snart. Jag har rensat ut grejer som jag inte längre behöver ur mitt rum, jag har sett på serier, suttit vid datorn, läst, städat, målat naglarna, spelat, bakat, sökt jobb och söker fortfarande...Ja, det är väl bara att fortsätta så tills jag hittar något jobb. Även om jag klagar en del på att jag bara går hemma så är det ändå underbart att slippa gå upp tidigt på morgonen och sen kan man göra vad man vill, inga måsten. Förresten så saknar jag verkligen inte läxor heller, så helt kasst är det ju faktiskt inte :) Ska in på arbetsförmedlingens hemsida nu och kolla om det kommit upp något nytt, intressant jobb! Ha en bra dag! 
 

Prison Break - Säsong 4


Bild från fanpop.com. SPOILERS! Efter att de äntligen lyckats fly från helvetesfängelset Sona är Michael Scofield och Lincoln Burrows ute efter rättvisa mot The Company - gruppen som förstört deras ochandras liv. Michaels hämndlystnad för honom till Los Angeles, där han får veta att Sara fortfarande lever och att deras enda chans att förgöra The Company är att ta deras svarta bok med hemligstämplad information. 

Bästa avsnittet: Alla avsnitt är sjukt bra, så det är väldigt svårt att välja, men ett av de bästa avsnitten är avsnitt 17, "The Mother Lode", för jag bara älskar när det är många scener mellan Sara och Michael och det är det i det avsnittet. Älskar när de är i lastbilen och ska försöka ta sig ut. Det är alltid lika spännande när de ska försöka fly och gömma sig.
 
Bästa karaktären: Det är oerhört svårt att välja mellan Michael och Sara i denna säsong, för jag älskar de båda två, så jag säger faktiskt båda två den här gången. Jag älskar Michaels lugn och Saras styrka. Åh, fina människor!

Sämsta karaktären: T-bag, som vanligt. Han slutar aldrig att vara irriterande, men sen så är "The General" jobbig också och Don Self vet man aldrig var man har...Gretchen är ju inte heller speciellt trevlig, men jag gillar ändå henne emellanåt för hon är ganska rolig, dock kommer jag aldrig förlåta henne för vad hon gjorde mot Sara,  fy fan säger jag bara!
 
Bästa paret: Åh, fina Michael och Sara. Är sjukt glad att man får se de tillsammans igen. Det är såååååå underbart att Sara är gravid också, åh!! Michael Jr. är ju sjukt söt  
 
Bäst i säsongen: Det bästa är att Michael inte är i fängelse längre. Det är mycket mer intressant att följa honom när han är utanför fängelset. Det är mycket mer spännande då. Älskar också att Saras död var fejkad, jag hade blivit väldigt ledsen annars. Det är ju också så himla gött i säsongsavslutningen när man får se generalen sitta i elstolen och bli avrättad. Rätt åt honom med tanke på att det är hans fel att Linc hamnade där en gång när han verkligen inte förtjänade det, men ja Jonathan förtjänar det verkligen. Han har bara gjort brödernas liv miserable.
 
Sämst i säsongen: Det är så sjukt sorgligt att Michael dör. Seriöst, det måste vara det sorgligaste i TV-världens historia. Varför skulle han dö..Fast på nått sätt så är det ändå ett fint serieslut i alla fall, för han dog av kärleks skull får man ju reda på i filmen sen, så skulle inte kalla det sämst egentligen, snarare det sorgligaste i säsongen. Åh, jag älskar honom! Sjukt fin person..Jag är kär, seriöst min dröm-man ♥ Sen så är det ju förresten sorgligt att Brad dör också. Han dör ju också för att rädda andra personer. Asså seriöst, trodde aldrig jag skulle sakna honom men det gjorde jag sen när jag insåg att man aldrig mer skulle få se honom. 
 
Övriga kommentarer: Jag bara älskaaaaaaaaaaaaaaaaaar den här säsongen. Den är sjukt bra. Förstår inte vad du menade med "bajsfyran" Sara? :P Som vanligt så var spänningen på topp. Sen finns det många roliga scener också. Älskar när de satsar på travet (hästar). Det är sjukt roligt det avsnittet faktiskt. Hihi. Och förresten vilken chock att Michael och Lincoln inte är bröder på riktigt!! Sorgligt, men de är fortfarande bröder i mina ögon. Ibland är vatten tjockare än blod och inte tvärtom ;) Och asså Michaels mamma är ju också en chock, att hon lever liksom. Dessutom är hon ju helt knäpp..Aja, nu blev det lite flummigt och jag bara babblar om massa saker som jag kommer att tänka på, men men för att sammanfatta så är säsongen sjukt bra!
 
Betyg: 5/5