Reser iväg

Var på bokmässan idag med mamma och Johan. Det komiska var att jag köpte fem filmer istället för någon bok :P Såg lite kändisar också, bland annat Lasse Berghagen och Mark Levengood ^^ Mamma fick Lasses autograf för hon köpte hans bok. Tänkte lagt upp lite bilder från dagen här, men jag orkar inte lägga över bilderna på datorn och blogg.se i mobilen suger, särskilt appen. 
 
Imorgon åker jag till vår stuga i Norge med pappa så det kommer eka tomt här på bloggen en tid framöver. Vet inte riktigt när jag kan blogga igen. Kanske nån gång under veckan om jag får tillgång till internet. Kommer hem 9:e oktober.
 
Ha det så bra så länge :)

Café (2011)

På hippa West Philly Grounds blandas lunchgäster med dejtande par och lokala gangsters. Hit kommer folk för att diskutera livet, lösa problem och inleda romanser hetare än latte. Men det här är inget vanligt café och snart sätter en kedja av mystiska händelser igång…
 
Den här filmen var lite udda faktiskt. Kan inte säga för mycket för då avslöjar jag allt. Har aldrig sett nått liknande på film förut kan jag ju säga, hehe. Den var trots det ganska bra. Det var många roliga scener, men även en del fina och sorgliga. Filmen handlar mycket om att få en andra chans, vilket är bra samtidigt som det är en väldigt stor andra chans vissa får som gör det lite väl overkligt, men hela filmen är ganska overklig så det hör till. Gillar inte när det är för overkligt så det drar ner betyget. Trots skumma saker som händer är det ändå ett mysigt café där alla känner igen varandra, fick lite Gilmore Girls-feelings pga det :) 
 
Jag kände igen flera av skådespelarna, vilket alltid är roligt att göra. Jennifer Love Hewitt gör en fantastisk skådespelarinsats som vanligt och hon är lika vacker som alltid! Det kändes rejält skumt att Jamie Kennedy (spelar Eli i Ghost Whisperer) spelade en elak person, då han är allt annat än sån i Ghost Whisperer, men samtidigt var det roligt, hehe. Sen var även Mickaela McManus (Lindsey i One Tree Hill) med. Hon passade bättre i Café än i One Tree Hill, där var hon ju bara i vägen ;)
 
Betyg: 3,5/5 
 
(Bild från filmreviewonline.com)

What's more important? What we become or how we become it?

Hade tänkt springa idag, men så blev det inte. Istället fick jag ryck igen och cyklade till och från skolan, alltså cyklade jag nästan 2 mil. Inte illa :) Det regnade i början och då undrade jag verkligen varför jag hade bestämt mig för att cykla, men sen slutade det efter en stund så det var ju tur. Jag måste sett ganska rolig ut när jag cyklade för hade dragkedjan på regnjackan helt uppdragen och hade luvan på så man såg bara ansiktet. 
 
 
HAHAHA
 
Träffade förresten min gamla mattelärare Svante i skolan idag! Han tyckte det var dumt att jag hade hoppat av mattekursen, hehe..Och så undrade han vad de andra i klassen hade för sig nu för tiden, nyfiken ^^ Jag sa alla möjliga saker om er ska ni veta, ljög bara ihop nått ;) Haha nej, ni kan vara lugna jag var helt ärlig faktiskt. 
 
Snart blir det förhoppningsvis One Tree Hill och te. Ha en go kväll :D