RED

Beställde Taylor Swifts nya album för ett tag sedan och idag fick jag det äntligen! :D Taylor har gått över ganska mycket till pop. Föredrar när hon sjunger country, men gillar ändå albumet väldigt mycket! Det är sjukt bra. Har lyssnat på det nästan hela dagen om och om igen, hehe. Mina favoritlåtar är:

State of Grace
Red
I Knew You Were Trouble
All To Well
Begin Again
 

One Tree Hill - Säsong 1

     
Tree Hill är en liten stad. Kanske för liten för två halvbröder. Lucas och Nathan Scott har samma pappa, men lever helt skilda liv. Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen och nu är båda med i samma basketlag. Med tanke på deras bakgrund får pojkarna svårt att samarbeta. Ytterligare ingredienser är romantiska komplikationer med tre vackra flickor och känslomässiga uppror för de vuxna som återupplever (och ibland ångrar) de beslut som de fattade för länge sedan.

Bästa avsnittet: Avsnitt 17, "Spirit in the Night". Gänget är på cheerleading-/baskettävling. Det är så roligt och jag älskar verkligen sådana avsnitt där typ alla är samlade på samma plats. Det blir alltid en sådan gemenskap då och knasiga saker som händer. Så roligt att Haley får hoppa in som cheerleader när en av medlemmarna blir sjuk. Hon är så söt med sin tofs och cheerdräkt, hihi. Åh, det är så roligt när Lucas och Nathan hamnar i samma rum, självklart skulle de gå på efternamnet ;) Och när Karen och Larry blir utskällda av Whitey för att de inte kontrollerat att tonåringarna var kvar på sina rum, haha! Jag hade också börjat fnissa om jag var dem. Det bästa i avsnittet är ändå att Brooke och Peyton blir i alla fall lite sams igen. Hatar verkligen när de bråkar, för älskar deras vänskap och då vill man ju inte se den krossas..

Bästa karaktären: Haley. Gillar verkligen henne i den här säsongen. Hon är så rolig, snäll, söt och hon kör sitt eget race och struntar i vad andra tycker om det :) Hon gör Nathan till en bättre människa och hon stöttar samtidigt Lucas. Hon är fantastisk helt enkelt. 

Sämsta karaktären: Dan..BLÄÄ!! Han är så jäkla jobbig, dum, självisk och irriterande på alla sätt och vis!

Bästa paret: Nathan och Haley! Gillar att Nathan släpper sin tuffa attityd mer och mer, om så bara inför henne. Älskar verkligen när Haley är så sur i början och Nathan försöker ändå, haha så sött! 

Bäst i säsongen:
 Att se karaktärerna växa som personer och att man får se deras riktiga jag mer och mer för varje avsnitt. Brooke (och så klart Nathan) märks detta extra tydligt på. Till en början gillade jag henne verkligen inte för hon verkade vara en bitch, men ju mer man fick veta om henne desto mer insåg jag vilken fin människa hon egentligen är. Hon känner sig bara väldigt oälskad av sina föräldrar och har dåligt självförtroende, vilket gör att hon bygger upp en falsk fasad. 

Sämst i säsongen: Lucas/Peyton/Brooke-triangeldramat tycker jag verkligen inte om. Det är så fruktansvärt elakt när Lucas och Peyton går bakom ryggen på Brooke. Det är den första killen som Brooke verkligen öppnar sig för och älskar på riktigt och så blir hon lurad och sårad. Inte konstigt att hon har svårt att släppa in någon efter det..Samtidigt tycker jag om Lucas och Peytons förhållande så mycket så jag har inget emot de tillsammans så klart, men de kunde gjort det på ett bättre sätt. De kunde liksom varit ärliga istället för att träffas i smyg. Man gör inte så mot sin flickvän eller sin bästa vän. Att jag ändå tycker om det lite pga att det blir lite kyssar mellan Lucas och Peyton gör det nästan ännu värre, för jag känner mig så elak mot Brooke när jag känner så. Haha, vet att det bara är en serie, men ändå..

Övriga kommentarer: Jag älskar verkligen att det är fokus på även småsaker i One Tree Hill, att det kan vara en scen där det bara är två vänner som sitter och pratar med varandra om allt möjligt. Det måste inte alltid vara dramatiskt för att vara intressant. One Tree Hill har lite av allt, vilket gör att det aldrig blir tråkigt! LOVE!! 
 
Betyg: 5/5

Bästa. Serien. Ever.

Håller på att titta om alla säsonger av One Tree Hill, eller ja jag har gjort det rätt länge nu. Det är många säsonger så det tar ju lite tid, särskilt eftersom jag tittar med mamma och Christian för då måste man ju pricka in tillfällen då alla har tid att se, vilket inte är så lätt ^^ I alla fall så hade jag tänkt skriva om varje säsong i ett sånt inlägg som Glee säsong 3 fick, så be prepared på en del OTH framöver :D