Hey, you there! Yeah, you, the one sitting at the computer reading this...Smile, you're beautiful

Den här veckan är så boring. Det enda jag har gjort är att plugga typ. Ska lämna in ett arbete i engelskan på söndag senast. Skulle haft muntligt imorgon också, men det blev ändrat, vilket var skönt faktiskt. Då har jag lite mer tid på mig att förbereda. 
 
Däremot hände det en rolig sak igår. Jag träffade Mikaela, i alla fall en kort stund. När jag var ute med hundarna gick jag förbi busscentralen i Älvängen och då fick jag ett sms från Mika där det stod att hon såg mig, haha ;) Så pratade med henne lite innan hon gick på bussen. Vi får träffas "på riktigt" snart, tycker jag :)

Har förresten börjat se på Prison Break med brorsan. Den är faktiskt väldigt bra måste jag säga. Längtar tills en sak händer, som jag redan vet händer (haha). 
 
(Bild från fanpop.com)

One Tree Hill - Säsong 7

      
Lucas och Peyton har flyttat, men livet och passionen går vidare. Nathans NBA-karriär hotas av en skandal. Haley står inför en familjetragedi. Brooke tror att hon har funnit den stora kärleken. Dan lämnar fängelset och hittar sin plats i rampljuset och en ung fru. Millie blir mer och mer självdestruktiv. Och nya karaktärer anländer med hemligheter i bagaget.
 
Bästa avsnittet: Sista avsnittet "All The Things I Wish I'd Said The Last Time I Saw You", för det är så roligt och härligt. Det blir alltid roligt när gänget åker iväg någonstans tillsammans. Älskar när Quinn blir utelåst och måste gå i bikini till Clay som sitter i någon bar/matställe. Gillar även när Julian är så orolig för vad folk ska tycka om hans film och Jamie stöttar honom. När han ropar till Julian att de applåderar inne i salongen och Julian spricker upp i ett leende blir jag så varm inombords! Självklart älskar jag också när Julian friar till Brooke! Åh, så fint. Slutet är ju desto värre förstås..

Bästa karaktären: Quinn är favoriten bland de nya karaktärerna och hon är även den som jag tycker är mest intressant i denna säsong. Hon är så snäll, rolig, förstående och vacker. Hon är en fin syster till Haley. 

Sämsta karaktären: Millicent gör så dåliga val och kommer på helt fel spår, så jag är inget stort fan av henne i säsong 7. Jag tycker att hon ska vara den snälla Millie som hon var innan..Den Millie jag älskar. 

Bästa paret: Julian och Brooke är ju så himla söta så klart, men de bråkar ju rätt mycket tyvärr, så därför är favoritparet i säsongen Quinn och Clay. Otroligt snygga båda två och tillsammans blir de en perfect match på alla sätt och vis. 
 
Bäst i säsongen: Helt klart när Julian friar till Brooke. Naw! Efter allt kaos och missförstånd så är det äntligen de igen ♥ Sen är ju Clays och Quinns första kyss väldigt söt också!
 
Sämst i säsongen: Att Peyton, Lucas och Sawyer har flyttat så klart, usch vad tråkigt. Jag hade gärna sett mer av de och hur Peyton och Lucas är som föräldrar. Nej, blää alltså. Saknade de fruktansvärt mycket.. ♥ 
 
Övriga kommentarer: Det är intressant att det kommer in nya karaktärer, trots att ingen kan ersätta Peyton och Lucas..Jag gillar de nya, t.o.m Alex (efter ett tag). Det är spännande när det kommer nya för då blir det fler möjligheter för serien och spänningen ökar. Föresten tycker jag att det är hemskt när Lydia dör och Haley blir så deprimerad. Avsnittet när hon dör är så himla känslosamt. Och när Brooke berättar för Julian att hon inte kan få barn känner man verkligen för att hoppa in i teven och krama henne. Fina, fina Brooke. Hon som vill ha familj mest av alla är den som inte kan få det, så orättvist.. Jag måste även säga också att Haley och Nathan än en gång bevisar att deras kärlek är starkare än något annat. Vad de än går igenom så stöttar de alltid varandra och står starka tillsammans i slutändan oavsett vad det gäller. ♥
 
Betyg: 4,5/5
 
(Bild från cultureslap.com)

A new day has begun

Dåligt uppdaterat av mig de senaste dagarna nu! Förlåt för det. Torsdagen var jag i skolan och sedan spelade jag badminton med Christofer (det var kul!), på fredagen var det jobb (och lön!!), lördag: julmarknad på Gunnebo slott och god middag. Nu är det söndag och snart är då helgen slut, men det är inte något större problem för mig eftersom jag är ledig imorgon också faktiskt. Imorse satte jag klockan på 07:45 för Amanda Jenssen skulle vara med på Nyhetsmorgon! Låg i sängen och tittade, mysigt! Trevlig intervju, cool styling och bra låtar. Lite senare ska hon sjunga en låt till, längtar! :D
 
(Bild från www.facebook.com/AmandaJenssenOfficial)
 
Ha en trevlig söndag!