Segrare

Johans lag vann i B-slutspel (det fanns olika grupper man kunde vinna i och B var den näst bästa)! Grattis! För att gratulera killarna gjorde mamma en jordgubbstårta som jag och hon gick och lämnade hos Johans kompis David, där killarna firade efter segern. Nu är jag en stolt syster till Johan! :D 
 
 

Korpcup

Tidigare idag var jag på den årliga korpcupen i Skepplanda. Jag är glad att jag är hemma nu för det regnar ute! Jag såg två matcher med Johans lag, som heter FC Tagliatelle (någon i laget gillar pasta eller hur det nu var, hehe). Mamma och Bruno var också med. Efter de två matcherna var det flera timmar tills nästa match så vi åkte hem. De matcherna vi såg blev det 0-0 och 2-1 (de förlorade 2-1 matchen). Sms:ade Johan och frågade hur det går nu, men han har inte svarat än. 
 
Lite bilder: 
 
Johan i sin match-tröja, redo för ännu en match.
 
Uppvärmning.
 
Match.
 
Mamma och Bruno. Det såg så roligt ut när Bruno satt och tittade åt planens håll för det såg ut som att han verkligen tittade på matchen, hihi.
 
Emellan matcherna gick vi en kort promenad. 
 
Hittade ett fint vattenfall i skogen som jag aldrig sett förut :)

30 dagar med bilder - Dag 17

En bild på något du önskar du kunde förändra


Inget barn ska behöva vara så här smal på grund av brist på mat. Alla människor förtjänar att få mat för dagen. Jag önskar jag kunde utrota svälten i världen och göra det bättre för barnen och även vuxna människor som har det svårt.